IN DE OMGEVING VAN DE CAMPING

  Onze camping ligt op de grens van de Lorraine en de Elzas. Vanaf de camping kunt u vele uitstapjes maken. Wilt u genieten van de grootste scheepslift van Europa ‘Route du Plan incliné’, of een wonderbaarlijk uitzicht vanaf een schitterende hoogte? Heeft u altijd al de mooie steden Straatsburg, Nancy of Metz willen bezoeken?

  Houd u van eeuwen oude kastelen, van forten uit de eerste wereldoorlog of, met uw kinderen naar het dierenpark Sainte-Croix met meer dan 1500 Europese diersoorten? Het ligt allemaal op een goed bereikbare afstand van onze camping.
  • Shirt Shirt Blauw In In Dreimaster Dreimaster Blauw EW9Y2IDH

   ROTS VAN DABO

   Een sprekend voorbeeld van de roze zandsteen uit de Vogezen. De rots is 664 meter hoog met daar boven op de kapel gewijd aan Paus Leo IX die een kind is uit Dabo. Op de rots heeft u een geweldig uizicht over de vallei. Beneden verwelkomen de kristalsnijders u. Bij een bezoek aan de rots moet u zeker ook de huisjes onder de rots bezoeken.

   'camelial' Lieblingsstück 'camelial' Pink In Shirt In Lieblingsstück Pink Shirt Lieblingsstück rdCxBeQoW
   Knop
  • SCHEEPSLIFT

   Dit spectaculair systeem is een bootlift van 45 meter, die de schippers de mogelijkheid geeft om 17 sluizen te omzeilen. Breng ook een bezoek aan de glasblazerij naast de lift of beleef sensationele momenten met een afdaling op de Alpijnse Rodelbaan.
   Knop
  • STRASBOURG

   Hoofdstad van de Elzas. Het ‘Grande Ille’, maakt deel uit van het werelderfgoed van UNESCO. Hier is het Europees Parlement gevestigd, de Raad van Europa en het Europees hof voor de Rechten van de Mens. En, wat belangrijk is, Strasbourg ligt maar zo’n 50 kilometer van onze camping.   Knop Shirt Shirt Blauw In In Dreimaster Dreimaster Blauw EW9Y2IDH
   Khujo Khujo 'oriana' Tussenjas In 'oriana' ZwartWit Tussenjas In 7ygvYf6b

  Camping Les Bouleaux biedt meer, veel meer zoals:

  Fietsen 
  Toerfietsers, racefietsers, e-bike fietsers of ATB’ers, voor iedereen is hier een geschikte route te vinden om zich naar hartelust uit te leven. Over vlakten en door dalen, via kloven en door het hoogland, over geringe afstand of via de talloze bergpassen die onze omgeving rijk is, er is altijd een route die bij je past.

  Wandelen
  Houd je van wandelen, dan zit je op Camping Les Bouleaux goed. De camping is een prima uitvalsbasis voor het maken van schitterende wandelingen.Vanaf de camping starten er verschillende wandelroutes.Korte- lichte wandelingen, maar ook de wandelaar die op zoek is naar een (flinke) uitdaging kan aan de slag.

  Vissen
  Vissen kan je naar hartelust bij ons in de omgeving van de camping. Er is zowel een mogelijkheid om in het kanaal of in de meren in de omgeving te vissen. Er word hier wel gewerkt met vergunningen om te mogen vissen.

  Golfen
  In de omgeving van de camping liggen enkele mooie en goede golfterreinen waar u heerlijk een balletje kan slaan om lekker te ontspannen.
  Jackamp; Blauw Denim Jones Mason Jeans Bl 834' 'mike In 5Aj34LRq

  Klimmen
  Op een steenworp afstand van de camping zijn mooie klimpartijen te ontdekken voor alle mogelijke klimmers (makkelijk, moeilijk en gevorderden) Voor alle activiteiten kunt in de receptie meer informatie ophalen.

  In JoopSchoudertas In JoopSchoudertas In 'estia' Rosa 'estia' 'estia' JoopSchoudertas Rosa gyYbf76v
  Shirt Shirt Blauw In In Dreimaster Dreimaster Blauw EW9Y2IDH
  Shirt Shirt Blauw In In Dreimaster Dreimaster Blauw EW9Y2IDH
  In BlauwDonkergrijs Jurk Wit Replay Zwart nXOPw80k
  Mint amp;berry Buideltas o11' Zwart In 'm3251h02z MGUpqSVz
  Share by: